20-22 April 2018: Klassiekerweekend Ameland

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday April 20, 2018 - Sunday April 22, 2018
Ameland, The Therlends  (map)

In 2018 wordt van 20 - 22 april voor de 21e keer Klassiekerweekend Ameland georganiseerd! We verwachten dat 100 equipes dan weer met een klassieke auto naar Ameland komen. Ben u er ook (weer) bij als deelnemer?

Globaal programma

Vrijdag 20 april

Als deelnemer aan het Klassiekweekend wordt u ontvangen door de enthousiaste organisatie en krijgt u de laatste informatie, routebescheiden, een leuke attentie en natuurlijk het rallybord. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet u de andere deelnemers.

Zaterdag 21 april

Om +/- 8.20/9.00 uur gaat de oriëntatierit van start. Deze rit is ongeveer 80 kilometer lang en gaat over heel Ameland. Soms rijdt u op plaatsen waar normaal gesproken geen auto mag komen. Tijdens de rit is er ook tijd voor koffie met gebak, een heerlijke lunch en activiteiten. De rit eindigt ongeveer om 15.00 uur in het centrum van het pittoreske dorpje Nes, waar u muzikaal wordt onthaald. U parkeert hier uw klassieke auto om vervolgens een leuk terras op te zoeken waar u nog even gezellig kunt napraten. Ondertussen kunnen eilanders en eilandbezoekers uw klassieke auto bewonderen!

Zondag 22 april

Op zondag is er geen programma maar heeft u alle tijd om andere leuke dingen te doen, zoals: een strandwandeling, een fietstocht, gezellig op het terras zitten of gewoon nog even over het eiland toeren.

Deelname

Deelname aan het Klassiekerweekend is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een klassieke auto, gebouwd tussen 1945 en 1979 (t/m). Wilt u informatie over het Klassiekerweekend, stuur dan een mail naar anneke@vvvameland.nl. U ontvangt in december 2017 vrijblijvend informatie en een inschrijfformulier. Het betreft informatie over het programma, vervoer van de auto en het verblijf.

Impressie Klassiekerweekend 2017

Informatie klassiekerweekend Ameland: https://www.vvvameland.nl/klassiek" target="_blank">https://www.vvvameland.nl/klassiek